Drentse Hooglanden Wandel2daagse vanuit Beilen vindt plaats op zaterdag en zondag 18 en 19 mei 2019. De start is bij Café Het Zwaantje, Markt 5 te Beilen. De stichting heeft wederom met een enthousiaste groep vrijwilligers voor beide dagen afwisselende en schitterende routes uitgezet. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn de 15, 20 en 30 kilometer.

OMGEVING

Beilen is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Drenthe en telt ruim 9800 inwoners. In Beilen en omgeving zijn niet alleen prachtige natuurgebieden te vinden, zoals het Terhorsterzand, Scharreveld en Hijkerveld, maar ook heeft Beilen een rijke cultuur. Voor liefhebbers van geschiedenis, kunst en cultuur is Beilen een prima startpunt om Drenthe te ontdekken. Beilen heet niet voor niets ‘Het hart van Drenthe!’.

ROUTES

Beide dagen wandelen we naar een ander gebied. Op de zaterdag wordt er gewandeld richting Hijken. Alle routes komen door het Brunstingerveld. de 20 en de 30 km lopen langs de schaapskooi ‘t Hijkerveld. Op de zondag wordt er gewandeld richting Dwingeloo. Hierbij worden terhorstezand gepasserd en het Dwingelderveld. Onderweg komen jullie stempelposten tegen met wandelvriendelijke prijzen voor de diverse drink- en eetwaren. Ook zijn op alle stempelposten toiletten aanwezig.

HONDEN

Het meenemen van een hond is toegestaan, mits aangelijnd. Wanneer er een stuk route is waar het verboden is voor honden, dan zorgen wij voor een alternatieve route voor de hondenbezitters.

Datum: 18 en 19 mei 2019

Inschrijven met korting is beëindigd. U kunt zich inschrijven bij de kassa op 18 en/of 19 mei. Tot dan!

Locatie: Café Het Zwaantje, Markt 5, 9411 KP  Beilen

Afstanden: 30 – 20 – 15 kilometer

Starttijd 30 km : tussen 8:30 en 10:00 uur

Starttijd 20 en 15 km: tussen 9:00 en 11:00 uur

Kosten per deelnemer:

€ 4,00 per dag (alleen bij voor inschrijving)

€ 5,00 per dag aan de kassa

Leden van de KWBN krijgen € 1,- korting per wandeldag

LET OP: 1 dag lopen kan ook !!

Beilen-ottovaessen

Inschrijven met korting is beëindigd.

U kunt zich inschrijven bij de kassa op 18 en/of 19 mei. Tot dan!

Schrijf je hier in met korting voor de Drentse Hooglanden Wandel2daagse vanuit Nieuw Balinge op 4 en 5 mei 2019. Dit is mogelijk tot twee weken voorafgaand aan het evenement.

Na betaling is de reservering definitief, u ontvangt GEEN bevestiging per mail. Uw startkaart ligt klaar bij het startbureau.

In het bestelproces komt u de kolom ‘opties’ tegen. U kunt hier de afstand invullen die u wilt gaan wandelen.

Beilen_za18zo19
Beilen_za18
Beilen_zo19
Beilen_za18zo19_KWBN
Beilen_za18_KWBN
Beilen_zo19_KWBN